Pozdrav svima, ja sam Marko, iz Krusevca, diplomirani sam inzenjer masinstva, i zadnjih godina sam bas "upecan" na poljoprivredu, pre svega mislim na voce i povrce. Nekako mi je logicno da ce ljudi uvek morati da jedu, i da od toga moze da se napravi dobra biznis...naravno svestan sam da je ovo jako skupo i nesigurno "zanimanje", ali sam ipak odlucio da ove jeseni zasadim 200 sadnica tresnje. Danas sam bas odneo zemljiste na analizu i odlucio sma se za Burlat. Na ovaj forum sam dosao u nadi da cu dobiti neki savet, sugestiju ili da cujem da li je neko imao iskustvo sa ovom kulturom. Interesuje me koja sorta je dobar oprasivac za Burlat za pocetak, a kasnije sto vise informacija vezanih za sam nacin sadnje...

Poslednja izmena: 

Piše i to da je Lionska rana sitna.
Piše i to da je Lionska rana sitna. ,ostalo mi da ubacim na oba mesta po par belih za slatko.uhvatih danas jedva lepo vreme kazu sledeća nedelja kiša non stop.posadio 60 burlata 10herca 10 blek stara 30regine i 20 kordije.zna li neko gde imaju neke krupnije belke da se uzmu?
,ostalo mi da ubacim na oba mesta po par belih za slatko.uhvatih danas jedva lepo vreme kazu sledeća nedelja kiša non stop.posadio 60 burlata 10herca 10 blek stara 30regine i 20 kordije.zna li neko gde imaju neke krupnije belke da se uzmu?