Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti si baš siguran da si siguran?
Malo si ti tresača viđao očigledno, a na tvoju nesreću jedan od tog malog broja je bio loš pa se desilo to što se desilo.
Nema veze koliki je taj ekscentar jer nije on taj koji određuje amplitudu vibracije stabla, on služi samo da kružno kretanje kardana pretvori u pravolinijsko, oscilatorno kretanje poluge. Isto kao i u motoru.
Dalje se reguliše amplituda i nema šanse da izvod kardanapukne, jer ono ne trpi skoro ništa, pošto se zmeđu njega i ekscntra istavlja kardan.
ajd evo ti par sličica toga pa razmišljaj.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ironman zdravo. Ovih dana poceo sam da pravim svoj tresac. Ekscentar sam postavio sto krace na vratilo traktora. Kad pocnem sa tresanjem sajla mi se olabavi. Pricina je to sto se traktor pomera nazad i sajla se olabavi. Zamolio bih te ako mozes da mi posaljes slike od tresaca sto imas. Hvala, pozdrav.