Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
или за себе, а имам млека целе године. Понекад кад се деси нека невоља са овцама у вези мањка млека, упале, маститиса и слично, имам свеже козје млеко у сваком тренутку. Мислим да је оно боље за прихрану јагњади од крављег млека или од других куповних додатака и замена за млеко. Једини проблем је а и мала обавеза што се мора измузати сваки дан. А знаш да не може и јаре и паре. Кад одлучујеш јарад музеш пар дана два пута на дан а после само једном дневно. Ево ми и сад муземо једном на дан до пред јарење. А слично ти је држати овце или козе, мале су разлике...Пробај нећеш се покајати. Поздрав свима!e do mojega ako ih ni po toj ceni niko nece a euro divlja preko 100dindejan26 je napisao(la):Obrenowac,230din/kg,kwalit priplodni,i nece ih niko.

...ima farma ispod Kosmaja u Americu. Mladi fini ljudi.jojojo je napisao(la):Ispod Kosmaja ima farma tako da najverovatnije ću tamo otići i videti šta nude....