Pisao sam vec negde, ja sam sa argusom prezadovoljan sljiva po 85din a kajsija preko posrednika 3 godisnji koren 150din , dunja 100din jednogodisnja korektna no to je cena za kolicinu i to bez pdv-a i bez sertifikata za kesh unapred , za manje ide cena i duplo + moj prevoz svakako !!! Sadnice prve klase dobrog kvaliteta klasicne stap sadnice koje na prolece skracujem, dok je kajsija svaka bila sa vec 3-5 grana lepo rasporedjenih ! Svaka preporuka za coveka !Ako treba slike ce stavimo i slike
Moram priznati da je koren na kajsijama bio los , dosta pokidan mali , na nekim sa par zilica pa ce biti nezgodno za prijem, cak na 2 sadnice ga nije bilo uopste
sigurno prilikom vadjenja je doslo do problema jer je bila nenormalna susa, ali covek posle pozvia prihvatio gresku radnika i poslao o njegovom trosku zamenu i jos neki poklon preko
. Svakako preporucujem rezervaciju unapred vec sad na prolece za jesen za vece zasade.
p.s. moram priznati da su sadnice iz mavm-a bile dosta bolje ( cak u zivotu nisam video bolje ) al da se ne lazemo ne i duplo i vise kolko im je cena bila veca !
p.p.s. tresnju sam narucivao od mavm rasadnika iz Kaca za drugare i okucnicu i zadovoljni smo ! Placali smo je mislim 250din + prevoz za jednogodisnju stap sadnicu takodje bez pdv-a i sertifikata ( mada bi za tu cenu moralo da ih ima ) mada jedino se od njega ne cimam da ce mi poslati jedno a izrasti drugo sto za prvopomenuti rasadnik nebih smeo da garantujem, pa mi dodje stenly umesto rane na rod za 4-5 god pa da se ubijem
zato najbolje sam covek da kalemi
ako ima mogucnosti bar ce za sortiment biti miran !