Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne pomaze i jos kaze da sam imao sve na jednom vozilu kombajn ide samo sa jednim uredjajem a drugi zetveni uredjaj ide posebno znaci ugovor ili faktura i otvaranje carinskih papira za njega.Ovo sa malog kamiona sam skinuo kod prijatelja u Sl. Samcu. a veliki kamion dosao kuci. Potrebna dokom. Poreklo kombajna dva kolena u nazad u ovom slucaju ja i on ugovor i on i od koga je on kupio takodje ugovor . Potvrda iz opstine da ste poljop. obavezno racun od prevoznika jer i nato placate PDV.ostalo rade spedicije.Carina se odredjuje po knjizi debeloj ko cigla ali u njoj nema Deutz Fahra mos mislit . Ima Zmaj te snage ( oni gledaju snagu motora pa porede) 74000 e. ima djuro 140000e. ja hocu po Zmaju a ona kaze mozemo mi i po Johan Deere-u . Vrednost kombajna u prvih 10 g. pada 50 % a svaki naredni mesec 0.2% ali nemoze ispod 10 % . Posto je ovaj dosta mator on ide 10 % .Ali meni opet ne odgovara ni po Zmaju a kamoli po DJuri na cemu je ona insistirala. Na to idePDV 17% + carina + nesto + opet nesto oko 26%.ukupno...Na kraju me ipak ogrejalo sunce i sklopili smo dogovor da priznaju racun kod notara jer smo ipak naveli da kombajn ima dosta nedostataka tako da su i oni imali prostora za manevrisanje a racun je bio povoljan za mene.Na kraju i ovaj trazi jos novaca sto su mu kamioni nocili u Zupanji a nismo to planirali. Ja revoltiran sto mi ostade onaj heder 3.6m sa sumaher kosom u SL. SAmcu pa sad moram sa malim zmajem opet u 20 ha. soje ,a nije mi rekao da trebaju papiri i za njega a znao je. Jos smo ga cekali da donese papire i neki pecat sat i po nako sto smo natovarili tako da smo nocili njegovom krivicom.Na kraju sam mu poslao po vozacima 50 e.da ne rekne da sam pi..a. Mozda ce ovaj post nekome pomoci ako se odluci na ovakvu avanturu ali iskreno je ne preporucujem. Ja sam ovaj stroj dobio tamo za 6000 e. i to me je nateralo na to cak i adapter ima tarup klasicni. Ali ako ne kupujete masinu vece vrednosti ne isplati se zajeb...ti.Ovo je 13 20 H 81 g. a ovde mi komsija trazi za 13 02 H 83g.(ful oprema) 18000e. a drugi za 2680 bez kuku. ada. 16000 isto 83g.(dobar) ali puno para.