putin
Član
Поздрав да ли неко зна где ви се могао набавити држач ножа за косачицу Велгер,4 диска,мсм да је ознака 400 С.био бих захвалан на помоћи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je svrha kardana sa "lamelom" kod rotacione kose ako je to ispravan naziv,premda ga u nasem kraju tako nazivaju,da li moze u zamjenu posluziti obican kardan bez te lamele samo naravno malo jaci?
Izvodljiva je,Ja sam u početku tako kosio dok nisam kupio kardan (samo kad okrećeš staneš malo na kvačilo i to je to.Ni sada ne smanjujem gas i kada imam kardan ( ostala navika).Na krajeve ne usporavam,samo teram u krug.Kako da znam dal ima kosacica u sebi lamelu(mislim da nema) radi se o kosacici SIP 165 '93 god.
Znaci ipak mora kardan sa lamelom jer kako kosit a da ne smanjujem gas,mislim da je ta radnja neizvodljiva.
Pozdrav svima. Kupio danas polovnu kosu KRONE TM2\165, zakacio za Rakovicu 65 i probao u njivi, kosi ona i sve lepo izgleda ali se cuje neko lupanje kad ukljucim kardan i krenem, nekad manje nekad vise a nekad nista. Gledao sam nesto i ne vidim nikakvog lufta. Inace nema kaiseve nego kardan prenosi pogon do kucista sa diskovima. Zna li neko sta moze da lupa il` da bude "Eve ti roba nazad vrci pare... i tako" . Inace platio je 550 eura i dobro izgleda ,sve originalno. HVALA unapred ko moze da pomogne.
Kako da znam dal ima kosacica u sebi lamelu(mislim da nema) radi se o kosacici SIP 165 '93 god.
Znaci ipak mora kardan sa lamelom jer kako kosit a da ne smanjujem gas,mislim da je ta radnja neizvodljiva.