Vidi se da ne pratiš temu redovno.Da ne bih ponavljao razloge po deseti jubilarni put evo priznajem da nema bolje kosačice od polovne.Ipak je razrađena kod prethodnog vlasnika ako ništa drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Има матица,и не мора ништа више да се скида да би заменио носач ножа,мењао сам ја два комада.Da li su imbus srafovi koji kroz gornje diskove drze nosace nozeva usrafljeni direktno u nosace ili ima matica? Logicno je da ima matica. Pricam o poljakinji.
Hvala druze. U kupovini sam ovih dana pa me malo zbuniloIzgleda da im nije isti proizvođač dok je ostalo isto uz razliku u boji i nalepnicama.
To ti je švedska kosačica Aktiv originalno sa zelenom farbom,hvata oko 180 cmDa li neko moze da mi kaze koja je ova kosacica i kolika je njena vrednost (ako je ima)?
https://postimg.cc/gallery/2miuc5u62/
A zbog cega je ova moja crvene boje? Ne verujem da je moj deda to farbao. Ima li neku vrednost uopste?To ti je švedska kosačica Aktiv originalno sa zelenom farbom,hvata oko 180 cm
Nije bas tako. Nisu isti bubnjevi, tanjiri, limovi. Z-042 ima najdeblje donje tanjire.Izgleda da im nije isti proizvođač dok je ostalo isto uz razliku u boji i nalepnicama.