Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zombie nisam pratio temu, bio sam u poslu.vidim da si se ponovio, neka je sa srećom. Jel kosacica sa dva diska i dali se donji disk inače vrti kod kose sa dva diskaVjerovao ilo ne ali uz ovo isto polje fergo nije mogao da uzvuce Fella kosu nikako,nebitno od brzine.Nakon par metara jednostavno ga povuce u desnu stranu.Znam da je Fella bila bas jako teska no mozda je imalo veze sa tim sto se kod nje donji disk nije vrtio a kod ove Fort se i on okrece (slobodan je i nezavistan od gornjeg).
Sent from my A6 using Tapatalk
vrti se donji disk (trebalo bi na svim sa dva diska) , nezavisno od gornjegZombie nisam pratio temu, bio sam u poslu.vidim da si se ponovio, neka je sa srećom. Jel kosacica sa dva diska i dali se donji disk inače vrti kod kose sa dva diska
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Uhhh, ne bih ti znao reci tacno, mozda nekih 10-tak litara, ali sva trava mi je u brdu...Koliko trosi u kosenju po h?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Hahahah nije to toliko strasno, bitno je malo poznavati masinu, inace sam kosio ovu njivu sa ursusom c335 i ovom sip kosacicom 165...Deks,id u očin,pa je ovde ni peške ne bi kosio... Mi iz ravnice baš smo zentare,bar ja...još u rusu recimo,idi bre srce da mi stane...
Sta tu ima zanosit traktor...ravnica teska ....nek te sluzi strojEvo jos jedan snimak,pokosen strnjik od gotovo 2ha,dao mi poznanik da pokosim za prostirku a i njemu ce biti lakse orati.Fergo se slaze sa kosom savrseno,ne zanosi traktor ni najmanje.Imao sam Fahr i kod nje su se donji diskovi slobodno okretali kao i kod ove Fort.Kod Felle koju sam imao i Claas koju ima zet donji diskovi su fiksni.
https://youtu.be/gjCOeHg_YsM
Sent from my A6 using Tapatalk
Gde kupiti sestougaonu osovinu za imt rotacionu kosacicu. Prosle godine stavljena Labanjcova i sad se uvrnula za ceo krug. Promenio bi proizvodjaca ako ima negde drugde da se kupi.