Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nezz ali meni se čini da je to dugo 100 sati da podmazuješ.
Ja strižnu svakih dva sata rada podmažem.
I to s crvenom.masti fuchs renolite.bfx.
Ja znam jednog što je nije 10000 bala podmazao ikako.Pa I balirku namazem na 2-3000bala
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ja masine koje imaju dosta mazalica i lanaca, kombajn, presa, berac svako jutro komplet podmazujem...
Eto vidim sve kad mi kazes da Lance mazes uljem, sve mi je jasno, kristalno jasno!Svaki dan izmedju 2.2-3ha berem. Lance mazem uljem i 2-3 puta dnevno. Teska sam
ti ja “ picajzla” kad su masine u pitanju. Ja se drzim kako se ponasas prema masini tako ce i ona tebi. U Utorak vece uhvati me kisa u njivi sa kombajnom, u srijedu ujutru sam ga oprao kompletan...
Koje ulje se sipa?Jasno ili ne, kod mene u kombajnu u kabini ima posuda u koju se sipa ulje da se podmazuje lanac na bubnju. Ujutru ga namazem sa masti i toku dana pustam ulje na njega..
Pročitaj ovu Temu počevši od strane 135...Dali nemo ima iskustva sa ovakvom kosom. Nema siljke al ima dvije kose.