marre2
Član
ja bez problema kosim od 2009,a kosim sve i svasta,godisnje oko 20ha za sad bez problema!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam prilike da vidim par , ljudi su zadovoljni , to je sve isti kalup roto kose , wirax,sip,kuhn.Ima li ko iskustva sa turskim Agrisprint roto kosama?
Posrče između 2 i 3l nafte po jutru,mislš da je to mnogo.Imt kose na siljcima imaju podesavanja za visinu kosenja,pa je to korisno kod lucerke i krticnjaka..Prvu travu je bolje pokositi malo vise a ne do zemlje da bi lakse krenula druga trava uz pomoc majskih kisa..Ja kosim sa 506 i kod pologa treba napasti iz pravog ugla i onda kosa vuce itkos na stranu.."Grebemo" da kupimo Imt GRS masinu za seno,a sledeca na tapetu je bocna kosa jer kada se stavi na papir koliko traktor posrce nafte kosenjem sa rotacionom,plus koliko ona kosta nova u odnosu na bocnu,plus sto posle te otkose moras da razbacas...
Zavisi i sa kojim traktorom kosis, kod mene ima ljudi koji kose sa poljakinom 165, + 558-560, ja u ravni kosim sa sipom 165 + mali ursuz, u strani torpedo, mozda i nije neka drasticna razlika ali ipak...
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока