Pottinger
Član
Noz mora imati ivicu i cosak pohotovo za druge trave jer su one ljuce pa ih kosa teze odsijeca. U prvu stavljam stare nozeve od prosle godine a za drugu stavljam nove ali naravno ostrim ih jer ih medje dosta uniste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puno posla,nema se vremena za forum....upregnuta je posle par dana,malo je poteška za 539,pa će dobiti jedan teg po nosu :-DDejane, nek je korisna! Jesi li je upregao?
Poljakinja je lagana.Možeš biciklom da je nosiš.
Ni ja ne kosim više od toga,za kvalitet za sad nemogu ništa da kažem jer je kratko vreme,a što se težine tiče oseća je 539 itekako,pogotovo ne prelasku preko sklada,diže mu nos ako nema teg,ja sam napravio nosač i teg od nekih 65kg je dovoljan.Ja godišnje gosim oko 15ha... vjerovatno ću uzeti poljakinju i tegove na 539 staviti, imam dosta jači i teži traktor ali bih volio sa 539 raditi te lakše poslove jer je dostaaa okretniji od većih traktora i malo troši.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока