Igor578
Član
kakve korpe koristite??
Seriska ili samorucna proizvodnja

Seriska ili samorucna proizvodnja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daj da vidimo slike!todor je napisao(la):ja imam ručnu izradu ali izdržljiva je
staviću ja sutra slike kako smo ja i ćale napravilid.j.grljanac je napisao(la):ima li ko nacrt za samovsku izradu korpe do 500kg nosivosti?
na mojoj korpi gornji krajevi cevi nisu vareni ako se to ne vidi jer je napraqvljeno tako da se gornji kraj otvarametal-alibunar je napisao(la):Par saveta za one koji samostalno prave korpe a nisu masinski obrazovani.
- Kad pravite konstrukciju korpe, prvo 'gerujte' krajeve cevi (45 stepeni) pa ih onda uklapajte.
Izbegavajte da varite cev na cev. (konstrukcija ce biti jaca)
- Gde god postoji mogucnost stavite trokut kao ojacanje. Bez obzira na kvalitet vara, korpa se vremenom razljulja. Savet profesora sa Masinskog Fakulteta u Beogradu.
Potpisujem, ali da nadodam, ova gornja vodoravna cijev gdje se kvači toplink trebala bi biti jača, jer na njoj je veliko opterećenje pogotovo ako je teret u korpi dalje od traktora. Pr.Ako je kvačenje toplinka 80cm od poda (gdje je kvačenje doljnih poluga), dužina korpe isto 80cm i na toj dužini svaka jedna kila tereta opterećuje tu vodoravnu cijev s 1kgmetal-alibunar je napisao(la):Par saveta za one koji samostalno prave korpe a nisu masinski obrazovani.
- Kad pravite konstrukciju korpe, prvo 'gerujte' krajeve cevi (45 stepeni) pa ih onda uklapajte.
Izbegavajte da varite cev na cev. (konstrukcija ce biti jaca)
- Gde god postoji mogucnost stavite trokut kao ojacanje. Bez obzira na kvalitet vara, korpa se vremenom razljulja. Savet profesora sa Masinskog Fakulteta u Beogradu.