Kosjerac
Prijatelj Foruma
Pa gleda komšija i ako nisi (ili jesi) u dobrim odnosima sa njim prijaviće te.CAR je napisao(la):Ma obicno imas 2 ista traktora i samo tablice mijenjas tko gleda u broj sasije osim na tehnickom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa gleda komšija i ako nisi (ili jesi) u dobrim odnosima sa njim prijaviće te.CAR je napisao(la):Ma obicno imas 2 ista traktora i samo tablice mijenjas tko gleda u broj sasije osim na tehnickom.
dok ti jednom ne pgledaju brojeve kao jednom mom drugaru pa te okrive za falcifikovanje dokumenataCAR je napisao(la):Samo ljudi dobre namijere u moje dvoriste(dublje)zalaze ostalima je samo na dvoristu dozvoljen pristup.Moj kolega ima dva 5211 jedan registrovan drugi ne i samo mijenja tablice a identicni su samo je ovaj 1 vise razbrdndan.Ja imam dvije prikolice 3T marke visevica pribir i samo tablice mijenjam na njima a par kolega od mene nosi tablice kad po gradu vozaju cesto.