Ma svi muljaju s kvalitetom evo ja sada imam dosta zalucenih malih prasica i uzimam Gebi premium sa melkom ali nisam uopste zadovoljan, rastu ali su nekako mrsavi a genetika je super, od sutra prelazim na nekog drugog proizvodjaca. Cuo sam pricu da nekada veliki proizvodjaci namerno obore kvalitet na mesec dana da bi ekstraprofitirali, a to je tesko primetiti. Takodje je bila prica da melju keks kome je istekao rok trajanja i lepe u granule. Kazem sve su to price ali stoji da je kvalitet los i nervira me da placam nesto skupo a dobijam sr..nje. Uzimao sam i za telad energocalf 2 od gebi ali cim potrosim prelazim na Inberg drugar koristi i bolji su mu telici od mojih. Koristio sam dugo patent Beefarom za tov junadi ali sam presao na inberg BigBull premium pa cu videti kakav je, patent je ranije bio jako dobar, ali sada je dno bikovi samo rastu a buta nigde, a stavljam proteina ko niko(12kg sojine sacme+17kg sunc sacme i ostalo kukuruz i psenica) na 100kg koncentrata i to me jako nervira, sto ulazem mnogo a roba lose izgleda. Patent vise ne koristim. Najbolji premiks koji mi se pokazao u tovu junadi je Nutriplus 2-4% pakovanje od 6 kg ali na zalost vise nemam gde da ga kupim u Valjevu slabo se nabavlja. Ne zalim da platim dobar premiks ili koncentrat ali na zalost kod nas je sve reklama a rezultata nigde, mnoge velike kuce zive jos od stare slave...