druze traktor se pokvari opravicemo covek ako se pokvari tesko .nemam ja tolko zemlje nek me sluzi on dok ne zaradi da kupim drugi.nisam ja planiro da kupiom torpedo ali ima neke stvari sto se ne vidju svaki dan nego jednom u zivotu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam takav 6006 imao.par puta crkla caura i jednom sam menjao konusno tanjirasti par,za 1 brazdu prejak,za dve slab,za transport je okJa sam imao takav i muke zive,kad tad mora nesto da se zapne i ode konusno-tanjirasti neuskadjen menjac i snaga motora.
Ili je poluga za gašenje ostala u nekom međupoložajuDrugaru se toliko rastelovao Torpedo 90ks da je na 20 ari oranja potrosio 30 litara gasnog ulja!!!!!!!!! JA nisam mogao da verujem u to sta sam cuo...
traktoru kad dam gas i naglo oduzmem on se ugasi.. Dizne i pumpa kaput...
11h je kod nas već skoro podneDa se to srediti. Ali sto je mnogo-mnogo je. Ovaj moj trosi kao upaljac. Ja sam sa d4006 i dvorednim spartacem na 4ha potrosio 10-12l loz ulja a traktor radio od 11ujutru do 7uvece. taj je skroz naskroz rastelovan...
PotpisujemSvaki DEUTZ vazdušar "duva" na iberlauf,i onaj koji ni grama ulja netroši![]()
http://www.polovniautomobili.com/poljoprivredne-masine/5928097/torpedo-6006
Šta fali ovim 6006 kad su ovako povoljni
I da nema drugu brzinuZa te pare kod nas se nadje torpedo 75 taka bez prednje vuče.
Koji je okretniji, hidraulični volan i bolje kočnice ima.