Torpedo

pozdrav prijatelji! interesuje me na torpedu 45, kada podignem orudje u hidraulici pisti na malim obrtajima motora! sta to moze da bude?

skidao sam razvodnik hidroulike oprao ga benzinom produvao kompresorom,gumice nisam menjao ovde kod mene nema delova za torpedo a sezona je oranja,hidroulika dobro radi dok se ne zagreje ulje, posle ponovo kad treba da digne moram da dodam gas sta da radim dalje pozzzzzzzz

Poslednja izmena:
Skopcas manometar za pritisak ulja na cijev za kipu i vidis koliki je pritisak ulja kad potegnes rucicu za kipanje.Test za pumpu posebno imas na slikama.
yfst.jpg

pdl2.jpg

Borise sta te zanima o njemu? :) traktor je moj.. :)

i jel moze neko da mi objasni kako se stavljaju slike na forum.. :) da okacim i unutrasnjost mog torpeda... :D

Poslednja izmena:
pumpu sam stavio novu CAPRONI pre mesec dana i sa starom je isto tako dizao samo sto je ona zujala mnogo

Kako ti radi orbitol [ volan ] jel se lako mota na malom gasu. Jesi probao da kipujes prikolicu. Kazes da si zamenio filter. Filter mora da bude poseban bas za negovu hidrauliku jer on pritiska neki plasticni ventil. A postoji i sito u rezervaru hidraulike nabijeno u onu debelu cev koja odvodi ulje u pumpu.

volan se mota lako na malom gasu ne kipuje [nisam probao]ali okrece plug,filter je orginalan to sito nisam gledao

Borise sta te zanima o njemu? :) traktor je moj.. :)

i jel moze neko da mi objasni kako se stavljaju slike na forum.. :) da okacim i unutrasnjost mog torpeda... :D
kucaj na google kako se stavljaju slike na forum, sve imas lakse ce ti biti objasnjeno trako nego sada da objasnjavam ovako!

- - - - - - - - - -

kako ste zadovoljni na pumpe CAPRONI?

nemogu nista da kazem za pumpu ima neki drugi problem koji jos ne mogu da resim,to kad se ulje zagreje ne dize bez jaceg gasa,pumpu sam kupio u Juselu

pa ne znam sta bi moglo da bude,kad nadjes problem javi bas me interesuje sta je bilo,a za pumpu mi obavezno kazi cim budes malo vise radio kako ti izgleda i da li valja,jer moracu i ja uskoro da kupujem ili opet remontujem!

Ako je hidraulicni volan onda provjeri ventil prioriteta.To ti je onaj dio na izlazu pumpe gdje se spaja cijev za hidraulik ,a druga za volan.Ako nemas cim isprobati pritisak skini taj dio i skopcaj hidraulik direkt na pumpu pumpu bez volana za probu.

ja nisam imao hidro volan na 6206 i kad se ulje zagrije tesko je dizo....kod mene je bio problem ventil hidrulika koji sam platio pre 2 godine 150e

Pozz drugari, vec duze vreme 2meseca mozda unazad mi je curilo ulje iz menjaca pozadi pored poklopca kod kardana na torped 9006 , posle rada kada bih ga parkirao u garazi ujutru bi se videlo da je kapljalo malo ulje ali zadnjih nedelju dana curi vec ozbiljno... skinuo sam polugu i sve okolo poklopca, odsrafio srafove koji drze taj poklopac da bi stavio nov dihtung, ali problem je sto nisam siguran da mi ne ispadne nesto u menjacu, spojnicka ili sta ja znam ?? moze li mi neko reci ko je radio ovo vec ili mozda zna, dali da izvucem poklopac ili ipak moze nesto da se otkaci u menjacu???? jako mi je bitno zavrsio bih to sutra. evo slike obelezio sam na sta mislim ...
140lvfn.jpg

Nazad
Vrh