prnjavor3
Član
na kom gasu siješ a na kom okrećeš,još jedan problem je kad podižem sijačicu onda jako brzo diže jer je pod gasom pa sijača lupa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Setvene ploce imaju male rupe.ima li ikakve šanse ubrzati kardan na torpedu 45,msm postoji li kakav priključak da se nabaci na vratilo nešta kao diferencijal sa izlazom.Zeza me u sjetvi sa pneumackom sijačicom jer mu je kardan spor do kraja i ako ne riješim moram mijenjati traktor a žao mi ga kod nas je kao nov došao davne 81 god
dali treba da zamenim ulje u hidroulici sada je njemu hidroulicno,u uputstvu pise da treba da bude motorno igde da ga istocim naravno u motoru je sae 30 hvala
sijačica je nova taze tako da nevidim potrebu za mijenjanjemNije problem u traktoru nego u sejačici.Zamenite plastične zaptivače koji se nalaze iza setvenih ploča i stavite prave, a ne ove koji se prodaju po vašarima.
Povecaj rupe na setvenim plocama.nisam ni rekao da ne drži sjeme,drži ona i sije odlično nego sam htjeo da mogu sijati na manjem gasu a ne na 1800 ili 1900 obrtaja.
Mozda se secas mi smo imali 6006 to je ta verzija 60ks motor a menjac od 48ice i uvek problem sa menjacom,tako je i otisao...može li se na torpedu 48 adriatik ubaciti motor od 60ks i hoće li to menjač izdržati![]()
Nemoj to raditi.može li se na torpedu 48 adriatik ubaciti motor od 60ks i hoće li to menjač izdržati![]()