Torpedo

Dali bi mi neko znao reci,na 75-ci mi se grije pumpa hidraulike i kompletno kuciste pod sjedistem a dize hidraulik i spusta,ulja nefali sta se desava dali je pumpa ili nesto drugo? ali bas vrelo bude.

Zna li neko tacno ko je proizvodjac menjaca koji su montirani u RX seriju i da li ima neko katalog tog menjaca ?[/QUOTE]

ja druze sto sam gledao RX-ove su ZF menjaci sa 6 brzina i sve kao na fendovima starijim ne znam jos kod kojih je traktora takav menjac e sada to je sklapano znas vec gde tako da kakvi su ti menjaci nemam pojma :)

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Evo i mog Torpeda, '86 godiste, uveyen iy Hrvatske prije 7 dana.

Jedno pitanje ja imam Torpeda 9006, i sad gore kod hidraulika iza ima polugica jedna za šta to sluzi iza sica je s vanjske strane moze se okretat za 90 stupnjeva cini mi se izdigne se gore i okrene al mi nije jasno sta je to ? :sta:

Jedno pitanje ja imam Torpeda 9006, i sad gore kod hidraulika iza ima polugica jedna za šta to sluzi iza sica je s vanjske strane moze se okretat za 90 stupnjeva cini mi se izdigne se gore i okrene al mi nije jasno sta je to ? :sta:
To je ako sam dobro razumio covijeka sto je meni objasnjavo oko torpeda nekakva blokada hidraulike ili tako nesto.

Ako dobro razumem pitanje.
To je da se masina sa kardanom izdigne samo toliko,da kardan od masine ostane u vodoravnom polozaju,da se kardan ne iskrivi.

stvarno cemu to sluzi?nikad nisam znao zasta je to namenjeno.i cemu sluzi onaj sraf ispod te polugice, jel to plivajuci i stabilan polozaj?torpedo 9006 je u pitanju.

E sad kako se to ukjlučuje kako iskljucuje ili sta vec sad je okrenuto tako da polugica gleda iza a moze se okrenut i prema ljevom blatobranu kad se od iza gleda, to mi nebi bilo loše za roto drljaču ako je u funkciji !

Nazad
Vrh