Torpedo

Ma imas sklopova u Hrvatskoj i Original Deutz i svakakvih nađe se u kompletu, klip,karike,stublina za 80-90€

druze dokle god pali i ide ne otvaraj motor,znaci ne diraj ga dok necrkne skroz,ako nije nikada diran,to sto teze pali odradi ako je u pitanju pumpa ili bilo sta ali ako je u pitanju motor ne diraj ga dok pali ako je tako kao sto kaze da ne trosi ulje puno i ne dimi na odusak je ce ti i sa nekim novim karikama pusiti na odusak,a ako budes radio imas u BG-u original Deutz skolopove 140 eura jedan,tako da znas,ali moj ti je savet dok ide ne diraj nista :ppozdrav:

Tacno tako za pocetak uradi dizne (pumpa ti je RBR a one traju i do 15000 sati) i proveri zazor ventila (0,15).Motor mozes da osvezis sa mnogo manje para ako je pritisak ulja dobar kad je vruc.Novi klipovi 100,5 ili 101mm su 40E po komadu(Petar Drapsin) razbusivanje hilzne 10E a kvalitet hilzne sigurno dobar to ti je najveca stavka ostalo nije tako skupo.

ja sa 75-icom vucem olta slavonca 3 brazde 1 brzom ko od sale.. a na laksim i 3 belim zecom... a malo mi duva na nekoj od glava cijem di fukce.. heheh, ali ide.. vukao sam i krivog leoparda 3 brazde ali malko teze na srednje teskim zemljamama i njega vuce 1 brzom.. na tezim 2 belim zecom..

Tacno tako za pocetak uradi dizne (pumpa ti je RBR a one traju i do 15000 sati) i proveri zazor ventila (0,15).Motor mozes da osvezis sa mnogo manje para ako je pritisak ulja dobar kad je vruc.Novi klipovi 100,5 ili 101mm su 40E po komadu(Petar Drapsin) razbusivanje hilzne 10E a kvalitet hilzne sigurno dobar to ti je najveca stavka ostalo nije tako skupo.
uglavnom nista nije radeno na njemu a 85 je godiste i to je cudo sto je jos citav

- - - - - - - - - -

ja sam vukao leopard 3 brazde i sad sam preso na imt 2 brazde ovisno od zemlje a sa njim sa iskrivio trobrazne plugove sutra stavim sliku

- - - - - - - - - -

ma dok ide necu nista dirat najbolje,samo ga malo zeza dok je hladno da upali

- - - - - - - - - -

sa 75-com vucem samo plug i malcer od 2 metra berti,i to je cjeli njegov rad odkad je u mene

ja sa 75-icom vucem olta slavonca 3 brazde 1 brzom ko od sale.. a na laksim i 3 belim zecom... a malo mi duva na nekoj od glava cijem di fukce.. heheh, ali ide.. vukao sam i krivog leoparda 3 brazde ali malko teze na srednje teskim zemljamama i njega vuce 1 brzom.. na tezim 2 belim zecom..

Beli zec nije za oranje,gde ne moze 1.crni zec nemoj ni ici u njivu.

U uputstvu pise da nije za oranje,vec je pisano o tome na forumu.
Zna li neko kako se moze izvaditi rucka menjaca iz poklopca(TD 7506).Skinuo sam poklopac i nije mi jasno kako se vadi leziste ni kako je osigurano?
Kad skines poklopac s rucicama dolje imas ooprugu i osigurac nekako moras sabit oprugu i osigurac izvadit i sve ti onda ispadne to sam ja na 9006 skido prije jedno mjesec dana.

imam ja tabelu,nek se nađe ako nekad kupim torpeda... :haha:
0328d7240141691.jpg
[/URL] [/IMG]

Nazad
Vrh