KishRobert
Prijatelj Foruma
Posto vecito places svima kako imam nesto protiv tebe,tog zglobaša lakše je okrenuti na uvratinama nego 90-tku
da nisam na urednickom mestu,tako biti nesto napisao,sve bi pucalo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto vecito places svima kako imam nesto protiv tebe,tog zglobaša lakše je okrenuti na uvratinama nego 90-tku
e imenjaće sad ga pretera... Jel ti nisi do sada znao da su u svetu traktori zelene boje NAJJJJBOLJIIIII!!!!![]()
tog zglobaša lakše je okrenuti na uvratinama nego 90-tku
Ja te zelene sigurno necu kupovati,pogotovo sto gajim ljubav prema nemcima i amerikancima![]()
Konja kog nisi jahao nije lepo da komentarises ja ih imam 2 i ne bi ih prodao nizasta.Za moje misljenje a nista se ne pitamtorpedo i nije neki traktor,posto sam ih dosta popravljao ima dosta nedostataka,prvo konstrukcionih.Menjaci slabi,hidraulik crkava,sistem rasklapanja traktor na pola sa imbus srafovima od pola metra sacuvaj boze,lamela mala kao na autu....a delovi ujedaju,zadnje sto sam radio letos je menjac na 45-ci,delove nasli u Brckom,a cena je bila nedaj boze,da je moj bio prodao bi ga onako,nebi ga ni popravljao.