Torpedo

nije se nista polomilo, pokusacu staviti video ..

---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

evo snimak

Pozdrav svima. Juce sam kupio Torpeda 7506a DV. U cetvrtak stize kuci pa ce biti slika. Posto nemam iskustva sa njima sta mi mozete reci. Naravno prelistacu sve stranice unazad. I da li ima neko katalog za njega?

sasamatic cestitam na kupovini ,neka te dobro sluzi 75ica,ja sam zainteresovan za jedan takav traktor.Pa nije lose da uz slike kazes godiste i cenu i dali je radjn i sta je radjeno.sa srecom i pozzz

sasamatic cestitam na kupovini ,neka te dobro sluzi 75ica,ja sam zainteresovan za jedan takav traktor.Pa nije lose da uz slike kazes godiste i cenu i dali je radjn i sta je radjeno.sa srecom i pozzz
Hvala na zeljama, nadam se da ce dobro sluziti. 87god sve 4 gume nove motor fino radi, lagano se salta i sredjen je limarijski i kabina mu je super, sve radi. Ima vrlo malo lufta u prednjem krstu kardana i na zadnjem desnom pusta ulje na cilindru kocionom. Toliko koliko sam uspeo da vidim za ostalo dok ne uzore par hektara necu znati nista. Sutra idem po njega pa ce biti i slika. Placen je 7900e. Pozdrav pa u petak izvolite na jagnjetinu

Onda ne curi tu nego na necemu drugom, totalni sam nepoznavalac Torpeda, ali polako naucice se. Koje je ulje najbolje da ide u motor a koje u diferencijal i hidraulik. Pozdrav svima i danas stize masina. Nadam se da je 75ca pravi izbor za obradu do 25hazemlje. Ziveli :ppozdrav:

Nazad
Vrh