Torpedo

Već sam pisao ovde...obradovao sam se jako kad sam kupio 9006 a još više kad sam ga prodao.
Delove sam uvek uzimao u KND i teško sranje su al nove drugde nema. Najbolje ako bi dobri polovni original mogli da se nađu u Vajskoj. Mada jako teško ako je par beli zeka i treća brzina jer to odlazi svima i redovno. Jedino ako je nekim čudom neki drugi deo menjača.
Ja sam imao 75 ( prodao ga pre mesec dana) i malog 45 mi kuci. Na oba perfekna menjaca nikad ali nikad mi nije iskocio, zakrcao ili biko sta slicno.
75 sam prodao jer sam uzeo rusa. A ovaj mali 45 je nov kupljen kod nas od 84, redovno odrzavan, i sad na minus 10 upali iz prve. Za sitne poslove dobar...

Jesi bar uzeo rusa da valja? Da ne bude prodam dobar kupim sjeban..

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Jesi bar uzeo rusa da valja? Da ne bude prodam dobar kupim sjeban..

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Pazi uzeo sam rusa 1025, taj ima 105 ks 2014 god sa 800 radnih sati, traktor perfektan.
Doduse prodao sam torpeda 75 za 4700 e a ovaj je bio 18 800 e. Ali je dobar traktor.
Necu zazaliti sigurno, manja buka, bolje dihtuje i greje, bolje sediste, svetla ok, jaci traktor. Ne mogu se porediti.

Zasto vislje? Ulje je negde u nivou lim poklopca ispod sedista ako ne dihtuje imaces tu problem.

Kaze covek da mu pumpa ostaje bez ulja na velikim usponima i trazi rezervoar da bude vislji i u prednjem delu. A posto mu radim i prednju hidrauliku imace dodatne hudraulicne cilindre pa onda i vise ulja da ima nije na odmet.
A ovo mi nije jasno sto kazes za dihtovanje? Gde da dihtuje, sta?

Na 8:30min se vidi limeni poklopac ispod sedista i nivo ulja kada ga skine. Ako podignes nivo ulja nisam siguran da ce taj dihtung da izdrzi.

Svakako je zanimljiv problem pojacanje hidraulike za Torpeda.

Jedna od opcija je ne dirati instalaciju vec dodati "novu" preko tandem pumpe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh