KishRobert
Prijatelj Foruma
Moze kako da ne,ali moras imati onaj razdelnik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze imam 6206 sa jedim izlazom hidraulike i hoću da stavim jos jedan kupujem rolo balirku pa mi treba. kako ja to da trazim u KNDMože koliko god stane do blatobrana,ja imam 2 dvoradna i jedan jednoradni![]()
pomešo vodu i ulje
kolega koji god da imas kupiti ovde kod nas sve je to isti kvalitet kao knd,znaci nula,tako da ipak probaj da se potrudis naci neki polovan stariji,to je moj predlog jer znam koja su muka ti prednji KT preskupi a kvalitet je totalna nula,jednostavno ne mozes biti pametan po tom pitanjuDa li neko zna gde ima da se kupi konusno tanjirasti prednje vuce u pitanju je Torpedo 90, zvao sam jusel nemaju na stanju, zvao Aleksandra iz Opova nema, zvao sam KND imaju na stanju i cena je samo 35000 dinaramislim da cu njih da zaobidjem u velikom luku... Ako neko zna gde ima da se kupi, a da nije Knd nek javi... Nesto razmisljam mozda neki polovan, kaze majstor da je kvalitetniji od ovoih novih... Svaki predlog je dobrodosao...