Torpedo

nebih reko da si upravu!!!!! mislite sta hocete torpedo je jedan od naj traktora mada sade prelazim na CLAAS jer ih zeki malo menjac

Hoću da vam kažem da imam torpedo 90 bez prednje vuče i mtz80,što se tiče okretanja ja se sa torpedom okrećem kao na tanjiru na vrlo malom mestu dok mi je za rusa potrebno više mesta.SA torpedom orem s 3 brazde plug IMT 610.16 običan u 1 brzini na belom zecu,dosada nisam imao problem sa menjačem mada sam čuo da im je to boljka ali meni se više sviđa za oranje mtz80 sa 2 brazde.Oni koji hvale rakovice nemaju pojma šta je sedeti i raditi u normalnim traktorima ruke da ti odpadnu od volana a o zvuku motora i da ne govorimo.Šta da vam kažem to je zadrugar u malo boljem pakovanju pošto je taj hteo da se prevrće imao je veoma lak prednji most. ::lose::

Kreso izvana ima dosta posla na njemu. A tu gumu promeni sto je pre moguce jer ce sjebati konusno tanjiraste zupcanike u prednjoj vuci. Inace 90-tka je masina ipo kazem ti to iz iskustva :D. I naravno da te dugo sluzi!

boki je napisao(la):
Kreso izvana ima dosta posla na njemu. A tu gumu promeni sto je pre moguce jer ce sjebati konusno tanjiraste zupcanike u prednjoj vuci. Inace 90-tka je masina ipo kazem ti to iz iskustva :D. I naravno da te dugo sluzi!
nekužim koju gumu ?? ljevu ili desnu užu ili širu:haha:

Čugi je napisao(la):
Kreso koliko je "nov", koja cena, ima li nekih nedostataka? Jesu li to prednje gume različite?

sad za godinu nisam siguran (87-8:cool: čekam papire (od jedne firme), cjena 3300 eura, nedostatci su to što je zapušten i što je dugo stajao vani....
mityoo je napisao(la):
Jesili to sad kupio? Jako je lepo opran!
da sad sam ga kupio, a prale su ga kiše i snjegovi.....

Kreso levu gumu onu siru! Pasa nije samo stvar u dimenzijama guma jer ako je veca guma od propisane dimenzije onda ona vise obrtaja prenese na celokupnu prednju vucu a i na kardan jer se on kod torpeda stalno vrti dok je u voznji i dok se krece.

Boki ja nisam bas strucan sto se traktora tice, vise radim sa zivotinjama(veterinar) :haha: :ppozdrav:

Nazad
Vrh