Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Andro,video sam spoljne cilindre kod tebe ranije.Da li bi mogao da kazes jeli ih dizes na rucicu hidraulika(kao i pre ugradnje) ili na posebnu komandu?Ako ti nije tesko da stavis neku sliku i iz kabine kako je povezano sve to i gde.Mislim da ce mi to trebati uskoro.tomić toma:kad radim po noći upalim dok se okrečem da vidim gdje trebam uć u idući prohod!
arkadije:to je transportni položaj na njivi se izvuku iz grede!
Kod mene je td 55 čini mi se da je tvoj 75 cilindri su spojeni na glavni klip na čelo ima već predviđeno za priključiti moram to poslikat već sam trebao al zaboravim!A sta ti se desava u rikvercu,jel se stresa?
- - - - - - - - - -
Andro,video sam spoljne cilindre kod tebe ranije.Da li bi mogao da kazes jeli ih dizes na rucicu hidraulika(kao i pre ugradnje) ili na posebnu komandu?Ako ti nije tesko da stavis neku sliku i iz kabine kako je povezano sve to i gde.Mislim da ce mi to trebati uskoro.
- - - - - - - - - -
Sve prednje vuce koje sam video kod Vas su četvrtaste,a kod mene je okrugla.O cemu se tu radi,da nije od nekog drugog traktora?
Znam taj postupak podesavanja, upoznat sam stime. Pokusat cu sutra i to.