worm
Član
isidor je napisao(la):Pa na jesen cu znati kako stojim finansiski pa uzmem remontovanog torpeda ,nema taj kod mene sem pripreme i transporta sta raditi jer za oranje koristim volva
onda bolje uzmi 75icu i miran si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isidor je napisao(la):Pa na jesen cu znati kako stojim finansiski pa uzmem remontovanog torpeda ,nema taj kod mene sem pripreme i transporta sta raditi jer za oranje koristim volva
To je duga 9-ka i ko nezna bolje da i ne voziRale 83 je napisao(la):@dzoker
Jel mozes sa 90 da izadjes iz dvorista na put i u napred ili samo u rukverc zbog njegove duzine
isidor je napisao(la):Zasto mislite da niko nije prodao rusa da bi kupio torpeda .
Pa ja 10 g vozim rusa mtz 82 stari model iz 87 g i verujt uzeo bi nesto malo mirnije i sporije.Bubrezi mi otpali od njega sreca pa jesenas nisam orao sa mtz inace bi se raspao u njemu.
Verujem da je torpedo udobniji traktor od belorusa i mirniji
djoker je napisao(la):To je duga 9-ka i ko nezna bolje da i ne voziRale 83 je napisao(la):@dzoker
Jel mozes sa 90 da izadjes iz dvorista na put i u napred ili samo u rukverc zbog njegove duzine
kako mislis koliko traje? to je menjac za rezervu.nikad problema nisam imaosremac88 je napisao(la):Jel video ko ovo cudo?Koliko li tu menjac traje kad je napisao da ima jos jedan menjac
http://www.polovniautomobili.com/oglas846295/torpedo_190_v_6/#0
ako mislis na mene onda je moj!!!MONTOYA je napisao(la):to je tvoj traktor?
torpedo 120 tt ili td da nisi ti dolazio u backi jarak pre 2 ili 3 nedeljeMONTOYA je napisao(la):koji je to bio torpedo,mislim pre ugradnje i dorađivanja
Ako trza ili cupka kada nosi nesto tesko od prikljucaka uzrok su najverovatnije gumice na regulatoru ili cilindru treba ih zameniti. Meni se to desava po nekad na torpedu 6206 c nisam jos skidao posto nemam gumice dok ih ne kupim nista od remonta .Evo ti link sa komsijskog foruma radi se o 75 i tom problemu pa malo prostudiraj http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p=689258#post689258Mića967 je napisao(la):Imam problem sa hidraulikom na Torpedu 48 hoće da trza a ponekad se umiri i radi normalno šta činiti