ZORAN.BNS
Član
Da, stim što u istom uputstvu piše da kad se traktor upali treba da radi do 5 minuta u leru da se ulje hidraulike malo ugreje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Filteri oba zamenjena .savoris je napisao(la):rale ima li kakav filter prije pumpe možda ?
ZORAN.BNS je napisao(la):Da, stim što u istom uputstvu piše da kad se traktor upali treba da radi do 5 minuta u leru da se ulje hidraulike malo ugreje
Nije moj traktor raspitujem se za kolegu , neznam ti recižiki je napisao(la):zar 120 ka nema slično kao i 75ica, pumpa na motoru s lijeve strane ili...
ZORAN.BNS je napisao(la):Da, stim što u istom uputstvu piše da kad se traktor upali treba da radi do 5 minuta u leru da se ulje hidraulike malo ugreje
Ranije nije zujala hidraulika na ladan traktor tek posle remontaZORAN.BNS je napisao(la):Da, stim što u istom uputstvu piše da kad se traktor upali treba da radi do 5 minuta u leru da se ulje hidraulike malo ugreje
žiki je napisao(la):zar 120 ka nema slično kao i 75ica, pumpa na motoru s lijeve strane ili...
Rale 83 je napisao(la):Moze li mi neko reci Torpedo RX120 ima zujanje na hidraulicnoj pumpi , pumpe su remontovane 2 puta
vibracije se osecaju na cevci sto vodi na sigurnosni ventil , i traju ( i zvuci) 10-tak minuta posle toga sve radi normalno , i dok zuji hidraulika radi normalno
Post je spojen: [time]1298038750[/time]_________________________________________________
babela je napisao(la):rx 100/120 ima tri filtera hidraulike jedan u hidrauliku na ulazu usisne cevi,drugi odgore na ploci (aluminiumski poklopac sa tri srafa) teci ispod kabine sa desne strane.
Koji je razlog stradanja pumpe?
U hidraulik od rx ide kao i u ostale torpedo traktore sae30 ili.........,a u menjac ide traktol 80 jer on ima u menjacu pumpu koja ga podmazuje.
Branko je napisao(la):Ajde jedno laičko pitanje.
Kakav je traktor RX 100? Mislim, kakav je u transportu, spremanju, oranju, kakva mu je potrošnja, koje su mu slabe tačke, cena delova, da li ih je teško nabaviti itd.
I kolika mu polovnom može biti cena?
Bubu je napisao(la):Znaci taj RX 120 je isti ocin kao TT120?
Drugar isto vuce 757.30 (vukao je i V&N obrtac 3x40cm nesto malo) i setvospremac 3.6 IMT...
frenky9415 je napisao(la):Da li svaki torpedo ima filter ulja u menjac ili samo neki modeli, na koliko se menjaju sati? Na koliko menjate sati ulje u motor?
ja letos na licitaciji u erdeviku kupio menjac za 11000rsdsavke je napisao(la):ima jedan u erdeviku 90 godište na prodaju oko 3000e motor odličan gume zadnje nove crko menjač ali samo igličasti lezaji izgleda jer sve ostalo je kao staklo
Bubu je napisao(la):@zrine892
Nisam mislio na samu konstrukciju traktora vec na vozne osobine.
hvala sremac88sremac88 je napisao(la):frenky9415 je napisao(la):Da li svaki torpedo ima filter ulja u menjac ili samo neki modeli, na koliko se menjaju sati? Na koliko menjate sati ulje u motor?
Koliko ja znam samo ovi veci mislim na RX modele imaju filter ulja u menjacu.Za 45, 55, 62, 75 i 90 znam da sto posto nemaju taj filter.A ulje u motoru se manja od zavisnosti koje je ulje sipano ako je neko "vasarsko" nebi trebalo da predje 100 sati izmedju dve zamene, a neka kvalitetna mogu i do 300 sati da idu.
Bubu je napisao(la):Mislio sam da iste prikljucke vuku (u ovom konkretnom primeru) na relativno istom kvalitetu zemljista.