Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala za uputstvo imašmijat je napisao(la):Kao sto sam obecao, na odgovarajucoj stranici http://poljoinfo.com/index.php?topic=647.msg197673#msg197673 je postavljeno Uputstvo za rukovanje Torpedo-Deutz traktora D6806 TD7206 TD7506.
Zahvaljujem se clanovima Tomici i VetMed-u na dostavljenom materijalu.
Vidi čaure klackalica takođe,a nije loše otčepiti blok,oprati uljne kanale,mlaznice i čepirati,takođe i radilicudragan0611 je napisao(la):
Evo i da ja malo doprinesem ovoj temi. Ovo je moja duga devetka. 1988 godište , radnih sati nepoznat broj. Imam ga 12 godina, kad sam ga kupio mislio sam drlog pošto je pušio na iberlauf.Od tih 12 godina 8 je radio oko 26 ha zemlje a zadnje 4 godine samo sa njim radim 70 ha zemlje i mali IMT 540 za prskanje i sl. poslove.
Zaboravio sam da dodam da sam pre dve godine radio menjač (bio rikno konusni i tanjurasti ) pa reko ajde da pretresemo menjač (djelovi oko 2500 eura) a sada ovih dana upravo radim generalno motor ( izgubio pritisak ulja, malo snage) pokupovao sam sve delove i pre jedno 2 sata došao iz Kule gde sam ostavio radilicu, glave i klipnjače na strojnoj obradi. O ovom ulaganju te ceni ću moći kasnije nešto napisati.