lovac luka
Član
DEUTZ i torpedo je kao
Masey i IMT
SVE SLIČNO RAZLIKA OGROMNA
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Masey i IMT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam, velika razlika u kvalitetuDEUTZ i torpedo je kao
Masey i IMT
DEUTZ i torpedo je kao
Masey i IMT
Ma meni NIJE DOBRO OD LAŽI TORPEDO MALO TROŠI!!!!!!!!Koliko polemike i filozofije, u dve recenice objasni covek...
Isto sve,nego tako napisah. 558je okretniji od 560 to sam cuo iz price nisam imao 558. Preko kakvog ovo alevatora saljes?Slušam a vozio dugo oba, kakve gluposti možeš čuti ovde
Mic@ u čemu je razlika 558_560?
U felnama
Motor isti , prenosni odnos isti,
Aca je u pravu, permutovao sam.. izvinjavam se, zaboravio sam, on ima dosta opcija na onoj rucici.Imam ja C 360 i fala Bogu do sad mi nije izbacio, a jesam ga izvrtao, ali zbog velikog bocnog nagiba. Ono sto sam ja video kod ljudi kojima hoce da izbaci jeste da ga pretovare i na losim putevima kad ga zaljulja teret izbaci. Sve to u kombinaciji sa losim utvrdjivacima brzina na menjacu, cak sam video da kod nekih nisu ni zategnuti utvrdjivaci. Inace i ti torpedo 48 i 60 i 62 uglavnom izbacaju.
I kod ursusa NE mora da RADI KARDAN da bi radio hidraulik.
Oke to, nego me interesuje da li pase sa kombinirke na traktor, video sam da na vuci od kombinirke pise velikim slovima "Torpedo", razmisljam da bi mozda mogla biti ista kao traktorska.. to me zanima...Bila je Talijanska prednja vuča i Torpedova. Bolja ti je Torpedo aako je već tražiš (lakše je naći dijeloe ako nesto odkaže, kao npr konusno tanjirasti par)