Misker
Član
Prodat je danas navodno kaze gazda za 3000 sa plugom imt756...e sad koliko bi jos trebalo uloziti u njega to je pitanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi neki kanap debljine 5mm i izmeri obim kruga izmedju tih remenica pa kanap izmeri sa metrom i dobices dimenziju remena. Oznaka " li " na remenu znaci spoljni obim kruga remena[ ili unutrasnji] ali to nisam bas siguran.Kupio danas remen prodavac me uvjerava da ide 9,5x1030li i normalno kratak ako itko zna dimenziju molio bih da napise, jer mi spaner ne valja a drugi nigdje ne mogu pronaci pa bih stavio bez njega hvala![]()
Nemoguće da nema,jel misliš na blokadu diferencijala?imam torpeda 6006 ,i ne mogu da nadjem gde mu stoji blokada ,dali je uopste ima jel zna neko.
Koliki je posao zameniti zubcanik za cetvrtu brzinu kod torpeda 6206 i koliko isti moze da kosta ?
I majstora za rad jos 100-150e. Pa opet mnogi urade, a on opet iskace iz brzina (slucaj kod prijatelja)Iz mog iskustva, skida se kabina, kuciste hidraulike, polovi se traktor na pola jer ne moze se bas zgodno izvaditi gornji snop da bi zamijenio zupcanik i treba paziti da se sinhron ne saspe u mjenjac pa valja dobro pretrazit da ne ostane sta u kucistu. Ja sam placao nesto oko 75E taj zupcanik.
Vajska ili Novi Sad (MV trade ili KND). Mozda jos neka firma, ali o ovim se najvise pricalo po forumuMala pomoc gde mogu naci zupcanike za menjac
trba mi 1,2brzina i jos neki .
Dali ima neko da su u dobrom stanju ili adresa gde mogu da nadjem u Srbiji .
Upitanju je Torpedo 4506
Hvala Unapred