MARKO_KUBA
Član
Evo ga moj 7506:

Uploaded with ImageShack.us

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel na tvom Torpedu ova prednja hauba spuštana jer ide ukuso dosta? I u mene je takva kabina bila na mom Torpedu, samo je šira prednja šajba. Moro sam je skinuti zabog visine traktora.Nije kabina od IMT-a nego stara Torpedova.
Nije u Turiji nego u Vrbasu preprosle godine, a mozda ga je taj tip kupio u TurijiZORANE jel ta devedesetka možda kupljena u Turiji.
Deflektore sam uzeo sa plugom u paketu, mada mi se vise svidja kombinacija sa crtalomgdje si kupio deflektore za vogela i ja imam takve dvobrazne i tražim deflektire
imam ursus c360, pa neznam raj tirpedo bi vukao kod mene samo IMT jedoosovnku sto za njega nebi bio problem ni za menjac njegov, i leti da vuce balirku, interesuje me da li bi on u tim radovima bio manji potrosac ili slicanNe znam kojeg ursusa imas ali torpedo je sigurno manji potrosac