Zato što je težak od naprijed 6-tak i prilično dug (kod nas ih zovu ''duga devetka''), a zvono slabo, hoće to i 75ica napravit a komoli 90tka
slika nije moja, to je s janez foruma
Stari je htio uzet 75-icu pa sam se malo raspitivao, sve ok, mana ima kao i svaki traktor, ako radi lakše poslove može dugo trajat, ali pošto nama treba kao veći traktor jer neradimo puno zemlje da bi se amortizirao.. Ostali smo pri Ursusu 360, motor je složit, novi sklopovi jer je ostao bez vode i sjebo gumice na stublinama, te je jedna i pukla i to u 4 ujutro na asfaltu..
Našli smo samo jednu dobru ali sa velikom cijenom, tip je htio mijenjat za ursusa ali trebao je stari nadoplatit 3000eura i odustao, kao dao bi ju za 8, ali je trebalo mjenjat sve 4 gume, jer nisu bile uparene prednje i zadnje a to je vjerovatno i već ostavilo traga na prijenosu tako da...
Što se tiče mejnjača nama bi 75ica pasala, jer bi koristio sve priključke ako i sada, ursus mi je malo knap s kosilicom(2.2m) (nemogu trećom kosit) a slikombaj nosi ko od šale, e da i šuma... Znači većinom bi išlo snage na kardan tako da bi mjenjač trajao.