Možda ima gejzirski bunar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nerazumem ovakav ton prvenstveno od tebe iako imas "cin" moderatoraAjd ako si toliko pametan i sve znas onda mi reci zasto ima u sistemu kompresor i izmenjivac tolote cirkulacionu pumpu a sve se ovde stavlja pod tolotne pumpe. Jesi nekad video kako to izgleda i kako funkcionise u stvanosti ili samo lupas gluposti.
Odakle ti sad 22 ili 32 stepena iz zemlje odnosno bunara. Koja je temperatura vode iz bunara gde je pumpa potopljena kazi ako sve tako dobro znas.
Clan rabazadjija je napisao da prostorije greje na 22 stepena a ja sam naveo primer kad bi se prostorije grejale na 32 stepenaNisam imao dodirnih tacki sa ovakvim sistemom grejanja
sve ti pise u predhodni postovima od raznih clanova ,al ajd da ti sve objedinimOdakle ti sad 22 ili 32 stepena iz zemlje odnosno bunara. Koja je temperatura vode iz bunara gde je pumpa potopljena kazi ako sve tako dobro znas.
Gospodine peto vi kanda neznate razliku izmedju centralnog i etaznog sistema grejanja ?@ rabadija
Sve je to meni jasno sad sm montiro tri komada kod jednog proizvodaca gljiva pa me netreba o tome poducavati nego raletu nemos objasniti da sluzi samo da u ivmenjivacim cirkulise zavisnosti dali greje ili hladi.I da bunarska voda ne cirkulise u radijatorima ni u podnom grejanu nego da su to dva odvojena sistema u jednom sklopu.
Bečeju imamo takozvane žute bunare u gradu,4 komada iz kojih neprestano izlazi mlaka voda ,to je sigurno oko 25 C. A kod jodne banje izlazi oko 40 C i posle se sliva u kanal. Šta bi se moglo napraviti od tih. Znam da pojedinac ne bi ni mogao da buši takve bunare na par stotina metara dubine zbog novca.Odakle ti sad 22 ili 32 stepena iz zemlje odnosno bunara. Koja je temperatura vode iz bunara gde je pumpa potopljena kazi ako sve tako dobro znas.
Okaci i dijagram ako ti nije tesko .
Kako vidim na slici,prvo je izbušen bunar pa posle sagrađen objekat, tako je lako. A šta ako taj kamion za bušenje nemože ni da uđe u dvorište(nema mesta). Ili mora bušotina da bude van objekta.za sve NEVERNE TOME i ove nase .......RATORE, evo nekoliko slika iz sistema
neznam da li si pratio sve moje postove,moj bunar je nekih 25 metara od pumpe tako da ni moj nije blizu pa sam zato dodatno izolovao sa mlevenim/otpadnim stiroporom cevi koje vode vodu do TPKako vidim na slici,prvo je izbušen bunar pa posle sagrađen objekat, tako je lako. A šta ako taj kamion za bušenje nemože ni da uđe u dvorište(nema mesta). Ili mora bušotina da bude van objekta.
pljuc,pljuc,pljuc.................da je ne ureknem .......kao DOXARabadjia kako sluzi toplotna pumpa posle nekoliko godina