bobanvrb
Član
Proveri smer kardana u koliko nije ciklon original tomin.Znaš da imaju kontra smer.A što se tiče težine koju dižu na hidrauliku nemam kataloški podatak ali znam da 2 džaka bez problema bi taj 732 a bogami i ovi manji nosili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hidraulik moze podici mnogo,problem je propinjanje,kacio sam na 522 punu prskalicu (200l) i ona sama oko 50kg i nema problema,medjutim,kada se zakaci original tanjiraca koja nema ni pola te tezine,traktor hoce da zašeni...u pitanju je poluga,tj.duzina samog orudja zakacenog za traktor.Što se tice ciklona i 250 kg djubra,za 732 nema problema.Posto treba da bacim vestacko djubrivo po vocnjaku zanima me da li je neko kacio ciklon za njegovo razbacivanje i koliko kilograma moze toma 732 da podigne na hidrauliku.Treba da bacim 500 kg prihrane pa da vidim da li moze iz dva puta po 250 kg.Ciklon ima oko 50-60 kg.