Pozdrav svima nov sam interesira me kako i sta dati kravi da se tijera.Otelila se prije 11 mijeseci i jos se nije tijerala.Davao sam pgf ili tako nesto ali ja nisam nista primijetio.To mi je kolega nabavio negdje u Bosni donio je dvije inekcije jednu sam dao i nista se nije dogodili drugu nakon 11 dana i opet nista.Sta sad a da zovem veterinara to je pola teleta.Zva sam ga pred prosle godine pa joj.Rece mi 1 covijek da sam trebao dati ekstrumet 2,5ml ako sam dobro zapamtio.Molim ljude strucne da mi kazu sta bi valjalo jer vidim da na forumu ima vise nego strucnih ljudi.

mamu mu kaze mi pa znas li ti da je danas nedjelja ja kazem znam ja ali nezna ona.Nemogu doci kaze mi i poklopi slusalicu ja zovi pa zovi nece da se javi ja sa drugog broja nazva javi se i kaze necu da dodjem nikom poslje radnog vremena a ne nedjeljom.Znao sam za taj slucaj i da je takav krmak zovem okolo niko u krugu 30km nema bika a drugi veterinar 100km daleko tako da bi me ta oplodnja kostala 100eura,kazem 100eura posto sam zvao veterinara koji je najblizi pitao ga i rekao mi je cijenu.nazovem u drugu drzavu BIH zovnem veterinara kojeg poznam kaze dobio sam izgon nekidan i vijerujem mu mijesec dana nesmijem preko granice i vijerujem mu jer znam da bi dosao.Doslo mi je da pocupam i ovih "5 dlaka" sa glave sta mi je ostalo.Pokusao sam se zaliti i ne samo ja ma nitko nas nesmirgla ni za suhu sljivu cak nece ni da prica sa nama.Sta uraditi da ga namlatim ode u zatvor i zaradi kaznu da se userem ostao sam bez teksta.
. Prebaci te se u temu Mlečno govedarstvo.