Piksi
Član
izvini milane 971 kojeg osvezenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem: Kravi je prosao termin, ni sam ne znam koliko, ali danas je izbacila mehur, kako li se vec to zove, nisam strucan ali ne daje ni jedan znak da ce da se teli.
Sta mi je ciniti, zvati veterinara ili ne?
Dal da se inicira teljenje?
Preporuke iz vaseg iskustva?
Ja te nista ne razumem . Kako je proslo dosta vremena od kad je izbacila vodenjak ?Hvala svima na odgovorima, znaci da zovem veterinara, iako je proslo dosta vremena otkako je izbacila vodenjak...
Da inicira to i da jednom pocnem spavati kao covek.
Prosli put sam proveo noc u stali cekajuci.
Ima li neke inekcije da inicira teljenje krave?
Ja te nista ne razumem . Kako je proslo dosta vremena od kad je izbacila vodenjak ?
Pa ako je vodenjak otiso otelila bi se sama ! Znaci da vodenjak nije ni puko.. Da joj se nisu opustili ligamenti pa da izbacuje vaginu , to se desilo jednoj mojoj kravi.. Cyber_Seljak kad joj je termin ?
Ne curi, da vlaži iza nje, vlaži.
A da li je vodenjak ili nožnjak ne znam.
Za one koji prvi put čuju, neka pogledaju pdf koji sam gore linkovao.
EDIT: Osemenjena je 27.09.2011.
---------- Poruka napisana u 15:47 ---------- Prethodna poruka je at 08:40 ----------
Sve je bilo upredeno. Materica, tele je bilo u kontra polozaju, do skora je bilo zivo...