prof. dr. Seljak
Član
Jel muško? Po dužini steonosti rekao bih da je muško.Nek je korisno i da zaradiš na njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Zoran0230 je napisao(la):hvala čika jovo-neka se i kod vas tele po sistemu-čim sam video tele znao sam da se krava otelila![]()

, sad imam njih 5 koje dojim na kofu - sto bi rekli taman kad nadojim zadnje ono prvo ogladnelo

znam da hoce da prebaci to je ok imao sam takvih slucajeva ali pusti vime i bude tvrdo itd
nista od teljenja nema teleta bio veterinar i pregledao je dao injekcije da trazi ,pa ce je ponovo osemeniti,a kad je osemenjena prvi put cutala je nije povadjala,ovakav slucaj jos nisam imao 
bolje ti to prodaj ja sam imao takav slučaj pa dok ne ostane steona sve u svemu treba da je hraniš 9 meseci možda i duže za džabegrunt je napisao(la):nista od teljenja nema teleta bio veterinar i pregledao je dao injekcije da trazi ,pa ce je ponovo osemeniti,a kad je osemenjena prvi put cutala je nije povadjala,ovakav slucaj jos nisam imao
![]()