prof. dr. Seljak
Član
Korisna prinova Milane, da budu gazdi korisne... Jel ima tele veze sa Hupsolom? A krava mi je poznata 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako misliš da ih ostavi za priplod, neće da može, takva telad ne idu u priplod, jer uopšte ne mogu ili teško ostaju steone...Neka su korisna. Bas mi je drago, nema niceg boljeg nego kada se to dogodi jos dobra krava dobar bik, a zenska telad
![]()
Ako misliš da ih ostavi za priplod, neće da može, takva telad ne idu u priplod, jer uopšte ne mogu ili teško ostaju steone...
Neka me neko demantuje ako grešim, ali mislim da sam u pravu...
Inače, svima čestitke na prinovama!!!![]()
EEEE, tako je!!!Ja sam imao zenske blizance i nije bilo problema , ta telad se telila nekoliko puta. Ako je jedno zensko a drugo musko , onda vecinom zensko nema reproduktivne unutrasnje organe i samo za tov , imao i nekoliko takvih.
EEEE, tako je!!!
Davno bilo pa zaboravio!!!
Imao sam 2 para blizanaca, ALI UVEK MUŠKO I ŽENSKO, pa se sećam da je veterinar rekao tako nekako...
Znači pogrešio sam, Jugi IZVINI!!!![]()
EEEE, tako je!!!
Davno bilo pa zaboravio!!!
Imao sam 2 para blizanaca, ALI UVEK MUŠKO I ŽENSKO, pa se sećam da je veterinar rekao tako nekako...
Znači pogrešio sam, Jugi IZVINI!!!![]()