Tarupi

pozdrav za sve dali neko ima ovaki tarup dali znate cene polovnih

qrfynt.jpg

Hteo sam da kupim Gramipov malcer na prolece.Buni me samo kako ce da kosi travu po vocnjaku,posto nema kao slovenacki ili 'talijanski nozeve,vec samo cekice.Ima li neko takav,zanima me da li mogu da se naprave nozevi za njega,ili nije dzabe 800 eura skuplji INO Brezice.

Zrenjaninac, gde si ovo kupio i koliko?

Tarup je Vektor iz Bečeja.Prošlogodišnja cena 3.300.

---------- Poruka napisana u 21:39 ---------- Prethodna poruka je at 21:31 ----------

Zrenjaninac odmah rešavaj ubrzanje obrtaja noževa.

Zašto bih ga ubrzavao kad već ima 1850 obr/min i jedan od najbržih rotora?Ovo je četvrti u Zr i mogu ti reći da ona tri peglaju zaje..lo vek milin videti od rasturanja pšeničnih otkosa preko suncokreta pa do kukuruzišta.

Jesi ti prodavao onaj zmaj tarup?
Ove sam gledao na sajmu u Bečeju .Kako rade ne znam . Ali na mene baš nije ostavio utisak.

Prodao sam Zmaja.Veruj mi ako je živ tarup evo prošlo je tri ili četiri sezone kod jednog našeg zemljoradnika a on radi oko 1000jut i vozači ga cepaju onda ima kod svih da radi bez problema.

Meni je zmaj izgledao nekako ozbiljniji od ovog:sta:
Ili me boja asocira na tupanjca pa sam ga površno pogledao:osmeh:
Malo šale,ako se ne varam čovek je iz zmaja kupio balanserku za osovine(valjda se tako zove) tako da bi taj deo trebao da valja,stvar koja mi se ne sviđa su ti čekići pogledaj Gramipove nekako odaju bolji utisak.
Koliko je pouzdan taj reduktor ?
Sama konstrukcija odaje slabašan utisak(valjda prištedeli na materijalu) O kvalitetu materijala ne vredi komentarisati jel je sve "jeep comerc".
Nobilo bi lepo videti ga u radu tada se donose odluke.
Ja sam jurio da kupim Gramip samo je preskup a moje su potrebe male.

Meni ovo što je Zrenjaninac kupio liči na prepravljen Poljostroj Odžaci tarupač, i mislio sam da je sečka... I cena je lepa. Zrenjaninac očekujemo snimke, kad vreme dođe... Nek sa srećom služi... Ako nije tajna za koliko si prodao Zmaja, možeš da mi odgovoriš i na pp...

Sa istim takvim je drugar muke imao čim ga je kupio.Nije mogao da pojede slamu ni iza 142-jke ,a kamoli većih kombajna.Onda je menjao remenice da bi dobio na brzini.Tek tada je radio kako treba i koliko treba.Isto mu je imao 1800obrtaja ali samo u priči.

Meni je zmaj izgledao nekako ozbiljniji od ovog:sta:
Ili me boja asocira na tupanjca pa sam ga površno pogledao:osmeh:
Malo šale,ako se ne varam čovek je iz zmaja kupio balanserku za osovine(valjda se tako zove) tako da bi taj deo trebao da valja,stvar koja mi se ne sviđa su ti čekići pogledaj Gramipove nekako odaju bolji utisak.
Koliko je pouzdan taj reduktor ?
Sama konstrukcija odaje slabašan utisak(valjda prištedeli na materijalu) O kvalitetu materijala ne vredi komentarisati jel je sve "jeep comerc".
Nobilo bi lepo videti ga u radu tada se donose odluke.
Ja sam jurio da kupim Gramip samo je preskup a moje su potrebe male.

Ne varaš se. Meni je je radio balans rotora na tarupu i od tada se tarup preporodio. Čaša vode na njemu se ne prolije, tako ga je odradio.

Nazad
Vrh