Tarupi

Jeste tačno.....mislio si na cenu usluge! Ja sam na drugo mislio.... Moja samogradnja bi otprilike isto toliko koštala....

Dok nisam zaboravio da napomenem... postavio sam u teh. dokumentaciji uputstvo za tarup za repu....

Naleteo sam na berač K2 zreo za otpad, za 300 evra.... Da ga rasturim pa da ostalo dam u otpad a od delova napravim vučeni tarup....

mityoo je napisao(la):
Naleteo sam na berač K2 zreo za otpad, za 300 evra.... Da ga rasturim pa da ostalo dam u otpad a od delova napravim vučeni tarup....

Beracke i komusacke metalne valjke mozes da prodas za tu lovu i onda ti tarup ostane gratis!

Zrine, interesantan ti je tarup. Jel moze da razbaci soju iz otkosa?

Naravno da moze razbacit. Ali imaj na umu da to nije sječka pa radi bas najbolje.
Inace mi smo zadovoljno kako soju i slamu od žita razbaci. Bude odlično i nijednom nam se nije plug zaštopa ili gruber.

a evo i moj tarup

2mg14sm.jpg

2r4uedx.jpg

9irak5.jpg

2lx718n.jpg

vedran R.srpska je napisao(la):
a evo i moj tarup

2mg14sm.jpg

ovakav tarup nisam jos vidio..... koliki je zahvat i koliko je ks najmanje potrebno traktoru da lepo radi sa njim a ne da se muci ?? :bravo: :D

ja znam samo skretnice za rasturivac (400 litara ) ... ona je manja od ove a i verovatno slabija ( sigurno ) .. ako ti nesto znaci mogu ti reci gde ima da s ekupi za rasturivac.... :bravo: :D

mladen87 : razumem te sta ti treba.... imao bi sigurno koristi od te krivine , al potrazikje od nekog veceg rastorivaca 9 na otpadu ili preko nekih firmi koji prodaju nove rastorivace ) pa trazi da ti prodaju sao to , naravno kao rezerva ....

Mladene da li bi ovo odgovaralo, remenica koja je nekada okretala vršalicu, pa umesto ovog točka može da se stavi priključak koji ti odgovara, a jaka je neće da se slomi jer je namenjena za traktorski pogon a odnos je ne 1:1,824 ( po knjizi). Možda ovoga ima negde tu u selu ili na otpadu, raspitaj se a prava je stvar. Poz.

Pozdrav ljudi :ppozdrav: ja sam nov na forumu .Imao bi jedno pitanje dali neko zna dge bi mogao da uradim balansiranje osovine kod tarupa u mom kraju .Znam da ima ali nisam siguran gde .POmagajte ako nesto znate,unapred vam veliko hvala :ppozdrav:

Nazad
Vrh