Tarupi

Kupis bilo koji dvoredni i teraj bez brige. Kada je suvo kukuruziste moze 2. brzom ali ako je rosno ili mokro 1. i samo gas! :D

Nemam ja berač, kruni nam čovek s kombajnom pa tako predajemo.
A kalkulišem da li da skupim pare za polovni tarup ili za novu prskalicu - čime bih imao više posla uslužno (nebih da odem u off). Zato skupljam informacije.

Menjaj kombajnera pa ti nece trebati tarup. Kod mene posle kombajniranja kao posle branja. Stegnem berac valjke na adapteru i idem sto je nize moguce. Nemoj trositi novac na tarup. :cao:

Pa da. Tako mu ispadne. Ali ove godine smo baš izvukli deblji kraj jer nismo imali svoju prskalicu (nijedno prskanje nam nije uspelo jer smo uvek stizali na red 5-6 sati pred kišu), a sad mi se nije svidelo ni to što smo tarupiranje morali posebno da platimo.

Kako god okreneš: ako nemaš svoje oruđe, obrao si zelen bostan. Džabe plaćaš redovno, džabe si pošten: svima si zadnja rupa na svirali.

Ja u godini sa tarupom radim ubedljivo najvise usluga...suncokretiste,kukuruziste,pa kojekakve brlje od njiva,gde gazde zapuste,aonda nemogu da udju plugom..ove godine sam odradio oko 100kj sa dvorednim...

Kolika je vrednost jednog takvog tarupa? Imam neku šemu da nešto napravim kući pa me interesuje dali se uopšte isplati bakćati se....

Za takav sličan 2 redni samo iz uvoza i bez noževa već sa lancima i čekićima na sebi tip mi tražio 700 eura

moj je kum kupio takav,platio 300e ali je kupio od nekog rodjaka tako da mu je verovatno spustio!tarup radi odlicno,ja sam ga terao!kao sto sam ranije napisao umalo mi glavu nije razbio! ::namigivanje::
Attila M. sve preko 400e je puno!

Nazad
Vrh