Tarupi

evo momci i moj tarup,kupio sam ga u austriji,ovo je glavnio dio prvo dovezen,pa kad dovezem i sklopim ostalo :udri: ce da vidite napravu
moram u dva puta da ga dovezem jer vozim sa autoprikolicom ::lose::
15miul5.jpg

mi1eea.jpg

dacha je napisao(la):
drugari recite mi koji je terup dobar za kukuruzovinu a da ga moze vuce 539 i za koju ::novac:: bi moglo da se nadje polovan u solidnom stanju HVALA

ja sa 539 vucem dvoredni tarup drugom 1900 obrtaja,malo se greje ko torpedo al nosi :haha:,ali nisam siguran daj je mozda poljostroj jer nema na sebi tablicu
platio sam ga 300e i ulozio u njega jos 200 i sad je kao nov, a po oglasima ima svasta od 300-800e za dvoredne tarupe

jel zna neko gde se mogu kupiti reduktori brzine mislim na kardanski reduktor.ja sam napravio malcer od ladinog diferencijala ali sada mogu lepo da ga prodam pa bih napravio pravu masinu bez budzenja .ako se zna i cena od prilike.hvala

Farmer II je napisao(la):
Koliko može da uradi za jedan sat rus 82-ka koja juče 4-redni zmajev tarup? :sta:
Imao bih još par pitanja
1.Koliko bi pomenuti traktor trošio u radu sa tim tarupom, kad se radi kukuruz?
2.Kako je preporučljivo tarupati, u pravcu u kome je prošao kombajn ili u kontra smeru?
:cao:
Post je spojen: [time]1290099964[/time]

5-6jut.
Hvala kolega :cao:

Reci cu vam samo da sam s 549 i vucenim dvorednim zmaj "tarupom" njivu od 10 hektara mlatio cjeli dan, al doslovce od jutra i jos sam dobrano po mraku okasnio. Iz traktora skoro da izlazio nisam, a ujutro kad sam vidio sta imam u kabini...

To je dobar ucinak. Tarupiranje kukuruzista nije zajebancija.

Prosle godine sam u tarupiranju polomio ogledalo na rusu i razbio staklo na desnim vratima koja su bila otvorena zbog vrucine. Ustvari nisam ja razbio nego sapurina koju je tarup katapultirao.

Koliko može da uradi za jedan sat rus 82-ka koja juče 4-redni zmajev tarup? :sta:
Imao bih još par pitanja
1.Koliko bi pomenuti traktor trošio u radu sa tim tarupom, kad se radi kukuruz?
2.Kako je preporučljivo tarupati, u pravcu u kome je prošao kombajn ili u kontra smeru?
:cao:

Ima li odgovora na ova pitanja? Ajde ljudi, plaćam pivo, ali pravo, ne ovo forumsko :ppozdrav:

Tarupiranje je uvek bolje u kontra smeru,a na prvo pitanje ti ne mogu dati odgovor...Primer:Imt533 sa dvorednim tarupom trosi 3-4l/kj prvom brzom...

Možete li mi navesti par tipova dvorednih tarupa koje bi mogao da vuče IMT 539? Čisto da znam šta da tražim. :ppozdrav:

Nazad
Vrh