cicimoric
Član
Samonikli suncokret u strnjistu:
ovako izgleda posle prolaza pri brzini od 8.5 km/h

ovako izgleda posle prolaza pri brzini od 8.5 km/h

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radimo sa dvorednim tarupom vec desetak godina Poljostroj Odzaci pogonimo ga IMT 540 drugom a redje trecem sporom sa njim radimo samo kukuruznu šašu . Pokušao sam da ga pogonim sa rakovicom 65 zato što ga slabiji traktori teško pogone ali zbog loše preciznosti hidroulika nisam bio zadovoljan njegovom obradom šaše.
U sezoni ulazimo uvek sa novim nozevima (sto ostriji traktor lakse pogoni) radimo od mraka do mraka dosta usluzno u sezoni koja zna da potraje . U danu ne moze se vise od 4ha preci to je i rekord do koga sam ja dostigo biio je u sest parcela i četrnestočasovno radno vreme dok u sitnijim parcelama ide do 3ha .
Moja preporuka u sezoni je svakodnevno proveravati ulje u reduktoru dva puta podmazivati ležajeve i stalno odrzavati oštre noževe (bar koliko je to moguce) i nema problema samo po gasu .
Evo nekolko slika o njemu
![]()
![]()
![]()
![]()