Bobo
Član
todor je napisao(la):i ja imam malog maseja pa ima 567 da se muči jer ipak on slamu diže sa otkosa lakše je kad ona pada nasečku kao na kombajnu nego kad je diže
Ima i tu istine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
todor je napisao(la):i ja imam malog maseja pa ima 567 da se muči jer ipak on slamu diže sa otkosa lakše je kad ona pada nasečku kao na kombajnu nego kad je diže
to reci mom ćaletu to je njegov izum znači sečka pravi plevu od slameMatić je napisao(la):Prava stvar Todore![]()
![]()
To svi znamo. Ja bas hteo u napred da se izvinem zbog toga sto tvoja bolje radi, ali eto ti me preduhitri. A, bila mi je namera da '' uporedjujemo''!todor je napisao(la):nikad to neće raditi kao moja sečka
sve isto kao i ja sto sam imo, samo je moj bio sa nozevima za kukurzovinu tako sam ga kupio radio je strava jedino sto je bio mali pa sam prodo, sve orginal na njemu i jos jednu stavku nisam znao koja ga je firma pravila sad sam doznao a pravio sam secku za slamu menjo nozeve stavljo ravne.Matić je napisao(la):Radi perfektno bez greške.Nije kombajnska već traktorska nošeno vučena proizvodnje Beli Manastir.Širina 1.5m vuče je(nosi)IMT 577 ne baš lako ali ide.
nikakav problem jer i tako ovu godinu nesme da se pali pa moram sečkatidicki je napisao(la):To svi znamo. Ja bas hteo u napred da se izvinem zbog toga sto tvoja bolje radi, ali eto ti me preduhitri. A, bila mi je namera da '' uporedjujemo''!todor je napisao(la):nikad to neće raditi kao moja sečka![]()
A na čega liči to oranje sa zaoranim otkosima?Ustvari kako možeš da zaoreš cele otkose?kombajner je napisao(la):ja slamu nediram sto baliram baliram i samo je izoram!!