Tanjirače

kod nas takodje 2 prohoda,max ukrstena i malo jaci traktor se kaci tu od 20konja vise,od prasine se nista ne vidi ali za jecam i zito bice to ok,ako bude uopste kise,ko ima kratku takodje ide sa jacim traktorom da dobije brzinu,gruber se probao ne vredi na ovu suvocu,gusi jako

Kod nas je imaju od 4m,i radi dobar posao. Tanjire su menjali mislim nakon 6 godina rada, a uradila je dosta, koliko tačno, nemam pojma.

U vezi lemkena, cena od preko 20 000e je za rubin 10, gde baterije idu u X izvedbi i nema kose vuče, dok je rubin 9 koja je pandan tupanjcu, čini mi se bila na akciji oko 18 000e +pdv, ali cevasti tip valjka.
Ukosni lanci u malom slicu i nema kose vuce malo nagnuta na 1 red vise da radi i poluge u slicu ...

Kod nas u ataru prvi put da nema korova na strnjikama i da se nije prskalo totalom ceo atar ciste strnjike, poneko je istanjirao suncukret ostalo sve stoji, oseti se velika nervoza probaju al ne ide dok ne padne neka veća kisa nista od tanjiranja i oranja

Ovo je ozbiljna masina, dobio od druga da probam.
Diskovi su 740mm i bez problema ide do 25cm u zemlju ali na 18-20 radi lepo

640e4a2f689ed1d25c3bd99d8271c35b.jpg

a7737e459b00d5e5479755b6a6f8e6d5.jpg

099642ce916522b47f157425d242b3f0.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sa tanjiračom imao problema non stop. Pucali nosači valjaka. Ali ova moja je druga takva tanjirača koju su napravili. Posle su tu dosta ojačali. Prošle godine sam prekopirao to ojačanje i navario kod mene. Evo jedno 1000 jutara je uradila nije se ništa pomerilo. A imam i gruber za koji nemam ni trunku zamerke. Ali grubere prave odavno i to su usavršili... Davno sam imao njihov setvospremač od 5.5 m i nisam imao problema. Sad sam uzeo field master pa ćemo videti kako se on ponaša...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kako druga po redu, kad sam je ja kupio pre tebe? Mozda druga od 4m zahvata.
Kod mene je pucala poprecna cev na rotoru, i pored ojačanja. Uzrok bih rekao da je što nisu iste mere, tj razmak nosača rotora.
I prednji nosači diskova, nekoliko njih je puklo, i krenuli da se čupaju. Pa su izvareni i ubačeni trouglovi.

A ja se zagrejao da kupim njihov spartac,delovao mi je na sajmu kao dobar proizvod
Rekao bih da ima boljeg izbora za taj novac. I sam sam hteo da kupim špartač, ali posle tanjirače sam se predomislio.
Tupanjac je dobar, jedino što je nizak, i što ima malo glup sistem podešavanja dubine.
Hudjik je top, al je bio skup, ne znam sad kakve su mu cene.

Kako druga po redu, kad sam je ja kupio pre tebe? Mozda druga od 4m zahvata.
Kod mene je pucala poprecna cev na rotoru, i pored ojačanja. Uzrok bih rekao da je što nisu iste mere, tj razmak nosača rotora.
I prednji nosači diskova, nekoliko njih je puklo, i krenuli da se čupaju. Pa su izvareni i ubačeni trouglovi.
Da, druga od 4m fiksna. 2019 uzeta...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Cudno mi da su losijeg kvaliteta, bas sam bio zagrejan za njihov spartac 6 redni sklopivi, ucinio mi se ok. A tek ove njihove seckalice za suncokret , vidjam ih dosta .

Kada si vec spomenuo te seckalice,nema tema za njih-koji su best baj trenutno?na sta obratiti paznju pri izboru?

Nazad
Vrh