Tanjirače

Da bas na takvu mislim ...

Pa sta ja znam nemam neka iskustva pa bolje da pitam one iskusne .

Na tu stranu gde je V najuze natovariti 350-500 kg i onda vise ta strana ne ide pliće od one druge. Inace nikakvim podesavanjem se to ne moze izjednačiti. A inace sto se zanosenja tiče,istu V tanjiracu od 28 diskova koja mi kezeči traktor od 105ks i 5t sam kačio za Pumu 210 (10t) i njega je isto ukezečila (radila je u vlaznoj zemlji posle uljane repice i bas duboko ulazila u zemlju). Tako da i taj kereći deo je nemoguća misija za resavanje.Moze se dosta smanjiti ali izbaciti kod V tanjiraca no,no.

Pozdrav.
Verujem da je pisano o tome ali sa ne listam..
Jer vredi uzimari v tanjiracu nošenu za pripremu suncokretista za sejanje psenice ?
Onu od 750kg +-.
Nemam nikakvih iskustva sa tanjiracama a malo mi puno da izdvojim 3500-4000e za polovnu a o novoj da ne pricam .
Godinama radio sa takvom tanjiracom i suncokretista i kukuruzista.
Suncokretista u dva prohoda uradi super.

Zavisi za šta misliš da spremaš sa njom, suncokretišta i sojišta može, ostalo teško da će da uradi nešto.

Pa najvise suncokretista za sejanje psenice...mozda je glupo ali mogao bi 100-200kg tegova da nabacim na nju.

Završava i bez tegova, ne znam kako su rešeni nosači baterija da li mogu da trpe dodatni teret,

Cime je vuces ? Koliko je teza ako je napunis betonom ...koliko je bila nova?...ona na slici je 850e .
Trazim neke podatke po netu i sve mi govori da je oko 550kg teska .

Jel vredi uzimati ovu tanjiracu ? 24 diska
Ja sam kupio istu novu pre tri godine i odmah sam napunio ram betonom, za sad nije popustila nigde, za psenicu radi super.
Cime je vuces ? Koliko je teza ako je napunis betonom ...koliko je bila nova?...ona na slici je 850e .
Trazim neke podatke po netu i sve mi go
Trazim neke podatke po netu i sve mi govori da je oko 550kg teska

Trazim neke podatke po netu i sve mi govori da je oko 550kg teska .
Moja je 28 diska i kostala je 205000 ostvario sam kasnije subvenciju tako da je izasla oko 1000e.nosim je sa belarusom82.

Ala izgorela. Kačio sam ovde u temi YTO kako naša ritina izgleda u tanjiranju. Prepekla se i sasula a praina je takva da se ne vidi ništa. Ovako vreme se baš ne pamti. Gledam svaki dan uz put kad idem na posao kako se sve žuti kao da idem kroz Makedoniju ili Grčku.

Nazad
Vrh