Tanjirače

Da li neko ima Namyslo Exact tanjiraču?
Zanimaju me utisci
420cdd1414160198b01bd55581266077.jpg

Ima rođak vučenu Roobin 400.Uzeta pre x godina.Nisu zadovoljni, prvo nije sklopljena kako treba, ležaji crkavaju, slabo penetrira u zemlju...mogu ti dati br.telefona za detaljan info.

Ima u Kraljevcima oba modela, videću sa vlasnicima za iskustva.
Ova Exact u vučenoj varijanti od 5m je najbolje radila na spitu, a Roobin od 3m je onako, kao i Satex od 6m vučeni.

Ako neko ima ideju ili iz iskustva zna da mi pomogne. Tanjiraca vucena 28diskova u V je u pitanju. Dublje mi ide jedna strana od druge. Nije u pitanju prednji i zadnji kraj vec kad se gleda iz kabine levi deo ide dublje ( strana gde je V najsire) ide najdublje a strana desna kad se gleda iz kabine ( gde je V najuze) ide najplice.
To se vidi i po diskovima jedna strana su uglacani, sijaju se i upadne kako gde i do tuljkova a druga jedno 10cm koliko su zubi na tanjiru i mozda malo vise, vidi se iz kabine da ne ide duboko.
Ugao V je do max otvoren.
Na ravnom podignuta tanjiraca je za nijansu nagnuta ka napred.

Да не "баца" горе доле једна батерија или неједнако потрошени тањири. Нађи раван бетон па спусти скроз. Можда је негде нешто криво.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Да не "баца" горе доле једна батерија или неједнако потрошени тањири. Нађи раван бетон па спусти скроз. Можда је негде нешто криво.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Hvala, probacu na beton.

Moja vucna od kako je kupljena nova tako radi,malo ukoso i jedna strana ide dublje,leva strana gledano u pravcu kretanja.

Nazad
Vrh