Tanjirače

Dal ima neko da preporuci kratku tanjiracu za MTZ 1025 u teskoj zemlji? Il da se drzim vucene?

A nije strasno,3 metra samo 🤣.
Malo se ja salim,neće je vuci 820 već 1221,ovo je bila samo proba dal moze da podigne tu kilazu jer smo ugradili pomoćne cilindre.

hteo bih i ja da ugradim, koje su debljine ti cilindri ? video sam da nude jeftiniju i skuplju varijantu

Ovi na snimku su 63mm.
Ima 5,6 varijanti,poenta je kupiti samo original pomoćne cilindre,ne volanske i da ramena budu kvalitetna.

• Like
Reagovanja: Vik
Istanjirao sam drugi put tu parcelu o kojoj sam pričao sad posle kiše. Mnogo se bolje uradilo nego kada sam probao da idem odmah posle prvog puta. Trava je sad već lepo svenula od totala i prvog tanjiranja i skoro da je iseckana i zatanjirana u potpunosti.
Malo je ostalo busa i neravno je za setvu barem za ove moje stare sejalice.

Ja bih sad još jednom prešao drljačom. Ona ima rotore i trebalo bi da usitni zemlju da valja. E sad ne znam da li da sačekam koji dan da se tanjiranje malo prosuši (pošto je bilo fino vlažno) ili da idem odmah sa drljačom? Ne žurim mnogo. Bitno mi je samo da posejem pre kiše, a kišu ne najavljuju bar nedelju dana.

Nazad
Vrh