Gusi svuda, roto secka je u pitanju, mase... prinosi su oko 7t/kj mase cini mi se ko nikad.Kakvo kukuruziste tanjiras? uradjeno sa seckom, tarupom, ili bez icega? da li gusi na prohodu kobajna ili svuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gusi svuda, roto secka je u pitanju, mase... prinosi su oko 7t/kj mase cini mi se ko nikad.Kakvo kukuruziste tanjiras? uradjeno sa seckom, tarupom, ili bez icega? da li gusi na prohodu kobajna ili svuda?
S sta je tu jeftino?Jel sve u redu sa tanjiracom kad je tako jeftina
Da li su bili majstori, sta kazu ?Izvinjavam se zbog duplog posta malo pre, nesto me ne slusa sa telefona. Sutra, kad prodje tehnicka sluzba uvoznika onda cemo o detaljima.
10-15 cm i jedan i drugi prolazak...Добро ради ,која је радна дубина првог и другог пролаза
Ovde jedna fali u odnosu na temu predsetvena priprema zemlje, ali ako baš insistiraš postavićemo i tamo...Mikser, ajde sada iste fotografije postavi i u temu traktori Klas i u temu Da li spaljujete žetvene ostatke.
Ради скоро као и Илги тј.добро али чини ми се да за малу нијансу заостаје или ми се само то чини10-15 cm i jedan i drugi prolazak...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока