Camel Driver
Član
Ima problem kad je blato i uslovi nisu za tanjiranje ali iz nekog razloga moraš da siluješ njivu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma dobra stvar, mozes da podignes valjak ako gusi ili ne? ja imam od 110ks traktor, dal ni on mogao od 3m da vuce sa valjcima?Ima problem kad je blato i uslovi nisu za tanjiranje ali iz nekog razloga moraš da siluješ njivu.
hvala ti na savetima i informacijama, a ako prolazi 3m po zakonu novom sta je problem mora da se registruje ili sta?Za tvoj traktor idealan taj od 2,8 m
Rotore možeš podići.
Sa tanjiračom od 3m mislim biće problem u saobraćaju po novom zakonima jer transportna širina preko 3m.
ma 2.8 je najbolje resenje za te probleme. koga god sam pitao svi kazu da je ona najprakticnija i dovoljna za jacinu mog traktora..Problem je da tanirača od radnog zahvata 3m ima transportnu ili da kažem gabaritnu širinu od prilike 3,3m.
Zasto nisi vozio iz sredine?
A kakve veze ima odakle čovek vozi i razlog zašto preklapa?Svako radi onako kako hoće,zar ne?I što toliko preklapaš?